سفارش تبلیغ
صبا ویژن
هرکس که در آسمان و زمین است ـ حتی ماهیان دریا ـ برای جویای دانش آمرزش می طلبند . [پیامبر خدا صلی الله علیه و آله]
لوگوی وبلاگ
 

دسته بندی موضوعی یادداشتها
 

آمار و اطلاعات

بازدید امروز :5
بازدید دیروز :15
کل بازدید :239280
تعداد کل یاداشته ها : 64
103/2/15
5:53 ص
موسیقی
مشخصات مدیروبلاگ
 
اقاقیا[75]
دلم گرفته ... دلم عجیب گرفته ... تمام راه به یک چیز فکر می کردم ... اقاقیا هستم ... 13 ساله که اقاقیا هستم ... فقط می تونم بگم یه بچه بیست و چند ساله ام ... پر از سه نقطه های بی مفهوم ...

خبر مایه
پیوند دوستان
 
گلی از بهشت نگاه منتظر خوش مرام اشک تلخ آرامش جاویدان در پرتو آموزه های اسلام دوزخیان زمین تخیلات خزان زده یک برگ بید عــــشقـــــولـــــک یا زهرا(س) امیدزهرا غریب روزگار یوسف زهرا شمیم حیات توهمات قرن 21 پرواز موتور سنگین ... HONDA - SUZUKI ... موتور سنگین حاج همت بدون نام تا ریشه هست، جوانه باید زد... خلوت تنهایی اس ام اس عاشقانه ..:: نـو ر و ز::.. مسافر اس ام اس سرکاری اس ام اس خنده دار و اس ام اس طنز Lovely دنیا به روایت یوسف جوکستان ، اس ام اس ، جوک ، لطیفه ، طنز ،jok+sms http://p30iri.com من و او بال های شکسته یک دختر تنها به خود آییم و بخواهیم،‏که انسان باشیم... تبادل لینک بیا مهندسی شیمی را بهتر ببینیم دختر خیره سر گفتگوهای تنهایی(الی جوجه) مسیحای من دختری تنها یک نوشیدنی گرم در یک فنجان قرمز- امیر بی معرفت حریم یاس قافله شهدا امید زهرا مهندسان پالایش زن بودن ممنوع شهید محمدهادی جاودانی (کمیل) ایکنا(اولین و بزرگترین مرکز مخابره اخبار قرآنی در جهان اسلام)


قبل از این هر چیز باید بگم می دونم از اینکه انواع و اقسام مطالب رو تو وبلاگ من می بینید ، بسی بسیار تعجب می کنید ، به قول طرف : به به !!! خیلی ممنون ، چه وبلاگی !!!!
ولی باید بگم احتمالا و اساسا فکر نکنید که من خدای نکرده کاراگاه گجدم !!! و تو بساطم هر چیزی پیدا می شه ، اصولا من حکم یه اقیانوس مواج !!!! رو دارم که دلم می خواد عمیق عمیق باشم و در هر مسئله ای هم که تواناییش رو داشتم اظهار نظر کنم ، حالا حرفیه ؟؟؟؟!!!!

تا شلوغ تر از این نشده ، دعوتت می کنم به خوندن یه مطلب ناب در مورد تولید پلی اتیلن ، اگه چیز مربوط و یا حتی غیر مربوط !!!! داشتی برام بذار که خوشحال می شم ، عاشقان صنعت پالایش و پتروشیمی و حتی شمایی که هیچم از این رشته خوشتون نمی یاد ، بفرمایید : این است بوی زندگی :«بوی نفت...»
فعلا بای...
شاخه:مهندسی شیمی ( Chemical engineering )
زیرشاخه : مهندسی پتروشیمی (
Petrochemical engineering )
موضوع: تولید پلی پروپیلن (
PolyPropylene production ) به روش Unipol PP

همونطور که قبلا قول داده بودم می خوام یه کم تخصصی تر وارد عرصه ی مهندسی شیمی بشم ( به قول یکی از مهندسا : مهندسان شیمی ، کیمیاگران دست و دل باز صنعت )
اینبار خلاصه فرایند یکی از لایسنسورهای پلی پروپیلن رو شرح میدم.این همون فرایند تولید
PP هست که توش راکتورهای گلابی شکل داره.از این روش برای تولید جور بسپار(همو پلیمر) , همبسپار ( کو پلیمر) های تصادفی و فشرده پلی پروپیلن در فاز گاز استفاده میشه که امتیازش دست کمپانی یونیون کارباید هست البته به همراه کمپانی شل و بهش فرایند "یونی پول PP "میگند.

حالا توضیح فرآیند :
مقادیر زیادی از پلی پروپیلن های تولید شده در راکتور های بستر سیال فاز- گازی تهیه میشند که کاتالیستهای مخصوص به خودشون دارند.خصوصیاتی مثل نمایه ذوب , سطح بی آرایشی(
atactic level) و توزیع وزن مولکولی توسط انتحاب مناسب همین کاتالیست ها و البته با تنظیم وضعیت فرایند و اضافه کردن مواد کنترل کننده وزن مولکولی کنترل میشند.با اضافه کردن اتیلن به راکتور کو پلیمرهای تصادفی تولید خواهد شد.خصوصیت فرآیند یونی پول PP اینه که آلودگی محیطی کمتری ایجاد میشه و پتانسیل انفجاری و اشتعالی کمتری دارند مواد توی فرآیند و خود فرآیند به راحتی قابل کنترل هست.
برای تولید هموپلیمرها و کو پلیمرهای تصادفی پروپیلن گازی رو به همراه کو مونومر و کاتالیست وارد راکتور اول(1) میکنند که بستر سیالی از ذرات پلیمر در حال رشد داره و در فشار حدود 35 کیلوگرم بر سانتیمتر مربع و دمای 70 درجه سانتیگراد کار میکنه.
یک کمپرسور گریز از مرکز یک مرحله ای(2) معمولی گاز فرایند رو که بستر ذرات کاتالیست رو به بحرکت در میاره و مواد اولیه برای فرایند رو تهیه می کنه و حرارت رو از بستر به بیرون منتقل میکنه(اینهمه کار رو گاز فرآیند میکنه) رو سیرکوله میکنه.گاز سیرکوله شده در یک مبدل حرارتی معمولی خنک میشه(3). دانه های تولید شده پیاپی وارد مخزن تخلیه محصول میشه(4) گازی که واکنش نداده همینجا جدا شده و به فرایند بر میگرده.
برای تولید پلیمرهای فشرده رزین پلی پروپیلن که در راکتور اول شکل گرفته به راکتور فشرده منتقل میشه(5).پروپیلن و اتیلن گازی هم برای تولید فاز پلیمری پلاستیکی وارد راکتور فشرده میشند.روش کار راکتور فشرده درست مثل همون راکتور اولیه هست با این تفاوت که فشارش نصف اولیه و از یه کمپرسور گریز(6) از مرکز استفاده میکنه که گاز رو در یک مبدل حرارتی(7) به جریان میندازه و به بستر سیال راکتور بر میگردونه.کوپلیمرهای فشرده توسط مخزن تخلیه محصول برداشته میشند و گازای فرآیند که واکنش ندادن هم مثل دفعه قبل جدا میشند و به راکتور بر میگردند.
در هر دو مرحله هیدروکربنهای باقیمانده توسط نیتروژن(پرج) تخلیه میشند.محصولات دانه دانه ما پس از این مرحله در یک سیستم بخصوص مصرف انرژی پایینی داره تبدیل به گلوله های گردالی کوچولو میشند.

اصطلاحات :
کو پلیمر( همبسپار) :
Copolymer
هموپلیمر(جور بسپار) :
Homopolymer
راکتور فشرده( فشرده ساز) :
Impact

 


87/1/9::: 1:7 ع
نظر()